Author - lifemed

Mbjellim për planetin!

Objektivi I mbjelljes së 100 milion pemëve deri në fund të vitit 2020 po arrihet Megjithëse u lancua në vitin 2007, programi “ Të mbjellim për planetin” është praktikuar që nga vitet 1990.  Objektivi I programit është mbjellja e 100 milion pemëve deri në 2020! Fondacioni  Yves Rocher u krijua 20 vjet...

Read more...

Shtëpia e Yves Rocher

Historia e Yves Rocher ka filluar pikërisht 60 vjet më parë në La Gacilly. Shtëpia e markës u inagurua në Shtator 2017. Ajo ëshë një vend simbolik, e ndërtuar për të kuptuar më mirë botën e Yves Rocher, një muzeum I dedikuar historisë së tij. Ju mund të bëni një tur...

Read more...

Kam lëkurë të yndyrshme! Çfarë duhet të bëj?

Ju nuk keni pse të shqetësoheni nëse keni lëkurë të yndyrshme. Gjithmonë ekzistojnë zgjidhje për t’ja u lehtësuar jetën. Lëkura e yndyrshme është pasojë e akumulimit të sebumit në sipërfaqen e lëkurës. Disa lloje lëkure prodhojnë më shumë sebum në mënyrë natyrale. Faktorët e jashtëm si stresi, dieta ushqimore, ndotja e...

Read more...

Ushqimet organike që pastrojnë mëlçinë

Mëlçia luan një rol thelbësor në procesin e metabolizmit. Përmes saj kalojnë të gjitha substancat që hyjnë në trup, mes tyre edhe toksinat dhe ilaçet. Për të pasur një shëndet të mirë është e domosdoshme të ndjekim një mënyrë korrekte ushqyerjeje, me bazë frutat dhe perimet, të cilat janë...

Read more...

Si të largoni rrathët e zinj poshtë syve

Ndoshta ajo që nuk e keni konsideruar asnjëherë është se sodën e bukës mund ta përdorni edhe për qëllime kozmetike. Kur bëhet fjalë për kozmetikën, soda e bukës mund të jetë një zëvendësues fantastik për mirëmbajtjen e lëkurës. Shpesh konsiderohet më e mirë se sa produktet e shtrenjta kozmetikore, të...

Read more...
Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?