18+35 teeth double side comb ëith rubber soft grip

18+35 teeth double side comb ëith rubber soft grip

L800

Krëhër për qen dhe mace

Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

Krëhër për qen dhe mace medorezë gome dhe me dy krahë funksional ku njëri krah ka 18 dhëmbë dhe është më efektiv në qime të dendur dhe krahu tjeter me 35 dhëmbë për qime më të rrallë. Ideal për mirëmbajtjen e qimeve në kushte shtëpie sepse bën të mundur pastrimin e qimeve të vdekura dhe nuk lejon formimin e topave të qimeve.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “18+35 teeth double side comb ëith rubber soft grip”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?