39 pin double roë dog rake ëith rubber soft grip

39 pin double roë dog rake ëith rubber soft grip

L1,100

Krëhër për qen dhe mace

Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

Krëhër për qen dhe mace me dorezë gome shumë efektiv në qime të dendur . Ideal për mirëmbajtjen e qimeve në kushte shtëpie sepse bën të mundur pastrimin e qimeve të vdekura

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “39 pin double roë dog rake ëith rubber soft grip”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?