ATLAS CAR MINI GREY

ATLAS CAR MINI GREY

L11,500

Transportues për qen

SKU: 73079021 Categories: , , , , , ,
Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

Transportues i fortë dhe i lehtë ideal për transportimin e qenve tuaj me makinë në siguri dhe komoditet të plotë
Dera me grilë rrëshqitëse dhe bllokues sigurie. Doreza praktike për të lehtësuar ngritjen e kafazit
Grila të mëdha për ventilimin e brendshëm
Dysheme me kanale kullimi. Përmasat 72 x 41 x 51cm. Për qenushë me peshë maksimale 10 kg. Ngjyrë gri.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “ATLAS CAR MINI GREY”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?