FCN URINARY CARE 2KG

FCN URINARY CARE 2KG

L2,600

Ushqim për të mabjtur një trakt urinar të shëndetshëm

SKU: 241420 Categories: , , , ,
Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

ROYAL CANIN® Urinary Care është një formulë që ndihmon të mbajë të shëndetshëm traktin urinar të maces tuaj. ROYAL CANIN® Urinary Care mban të shëndetshmë përqendrimin e urinës falë rregullimit të balancës së mineraleve dhe pH të ulët, e cila çon në urinë më pak të përqendruar. Kur e krahasojmë më një dietë të rregullt, ROYAL CANIN® Urinary Care ka provuar që është 2 herë më shumë efektive në shëndetin e traktit urinar në vetëm 10 ditë. has been proven in just 10 days to be 2x more effective in supporting loëer urinary tract health.

Additional information

Weight 2 kg

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “FCN URINARY CARE 2KG”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?