FHN EXIGENT 35/30 SAVOUR 2KG

FHN EXIGENT 35/30 SAVOUR 2KG

L2,400

Ushqim per mace kërkuese

SKU: 230280 Categories: , , , ,
Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

Disa mace janë nazelie në të ngrënë dhe mund ta refuzojnë ushqimin që ju I jepni. Ky nuk është një tipar I pranishëm I maceve dhe mund të korrigjohet duke zgjedhur ushqimin I cili jo vetëm përmban vlerat ushqyese të shëndetshme por edhe që e tërheq oreksin e maces tuaj. Disa mace të cilat shfaqin naze , janë të tërhequra nga diversiteti në tasin e ushqimit. Për të stimuluar preferencat natyrale të maces tuaj, Savour Exigent përmban dy tipe sinergjike kokrrash, secila me formulë dhe cilësi të ndryshme për të dyfishuar shijen. Për më tepër, energjia e adaptuar specifikisht në ROYAL CANIN® Savour Exigent nidhmon të ruajë peshën idealë të një maceje të rritur. E përshtatshme për të dyja rastet, ato shtëpiake dhe jo, ROYAL CANIN® Savour Exigent do të stimulojë oreksin e maces tuaj dhe do të sigurojë të gjithë vlerat ushqyese që ajo ka nevojë për të qenë aktive dhe e shëndetshme.

Additional information

Weight 2 kg

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “FHN EXIGENT 35/30 SAVOUR 2KG”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?