Nylon adjustable collar – Black 10mmx20-35cm

Nylon adjustable collar – Black 10mmx20-35cm

L400

Qafore për qen

SKU: L-NCO115 Categories: , , , ,
Shto tek produktet e preferuara
Shto tek produktet e preferuara

Description

Qafore për qen material najloni të fortë dhe rezistent. Me kapse mbyllëse të sigurtë dhe me tolerancë rregullimin e diametrit sipas nevojës nga 20-35 cm. Ngjyrë e zezë.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Nylon adjustable collar – Black 10mmx20-35cm”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?