Nylon harness – Broën 25mmx71-91cm

Description

Trupore për qen material najloni i fortë dhe rezistent. Me kapëse mbërthyese të sigurtë dhe tolerancë për rregullimin e diametrit sipas nevojës nga 71-91 cm. Ngjyrë kafe.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Nylon harness – Broën 25mmx71-91cm”

You've just added this product to the cart:

Hape dritaren
1
Përshëndetje,
Me se mund tu ndihmojnë?